Aannemer fundering

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Brefu is aannemer voor alles op het gebied van fundering. Hierin hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring. Wij houden ons voornamelijk bezig met funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Brefu staat garant voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en maatwerkoplossingen. Wanneer u ons inschakelt, voeren wij het gehele traject uit. Zo kunnen wij de bodemkwaliteit laten bepalen, helpen wij met het aanbrengen van funderingspalen en nog veel meer. Wij streven ernaar om de zettingen te stoppen door een vervangende fundering aan te brengen.  Vraag naar uw mogelijkheden!

Brefu Funderingstechnieken de aannemer voor alles op het gebied van fundering

Een gespecialiseerde aannemer op het gebied van fundering en funderingsherstel is Brefu Funderingstechnieken. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van complete trajecten van funderingsherstel. Hierbij denken wij in termen van oplossingen. Op deze manier kunnen wij als aannemer op het gebied van fundering een hoogwaardige kwaliteit garanderen, ook als de werkruimte beperkt is. Als heiwerk noodzakelijk is, maar risico’s met zich meebrengt, kunnen wij 100% trillingsvrij werken.

Contact

Zoekt u een ervaren aannemer die gespecialiseerd is in alles op het gebied van fundering? Neem dan contact op met Brefu. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Bij ons bent u verzekerd van volledige en juiste informatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur