WIE ZIJN WIJ

Brefu richt zich al meer dan 25 jaar op diverse funderingstechnieken en beschikt hierdoor inmiddels over een ruime ervaring. Sinds 2007 heeft Brefu zich sterk ontwikkeld en meer toegelegd op de markt van funderingsherstel. Wij begrijpen als geen ander dat funderingsherstel voor woningeigenaren een ingewikkeld traject is waarbij heel wat komt kijken. Daarom bieden wij een volledig en persoonlijk funderingsherstelpakket aan.

Ons beleid wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak, kwaliteit en maatwerkoplossingen. We denken altijd met u mee en zoeken naar oplossingen die aansluiten op de persoonlijke situatie en wensen van onze opdrachtgevers. Wij zorgen bovendien voor een duidelijke en secure kostenopstelling, welke onderdeel is van onze transparante communicatie.

Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf, wat inhoudt dat wij veilig en verantwoord werken. Daarnaast zijn wij lid van de NVAF, de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken, waardoor wij u hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen.