Boorpalen

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Boorpalen aanbrengen laat u over aan de expert op dat gebied: Brefu Funderingstechnieken. Wij kunnen 100% trillingsvrij boorpalen aanbrengen. Wij hebben boorpalen in diverse maten en uitvoeringen. De wanddikte van een stalen buispaal wordt afgestemd op de door u gestelde eisen en de te bereiken diepte. Ook casing draaipalen kunnen wij aanbrengen in diverse uitvoeringen. 

Boorpalen: casing draaipalen en stalen buispalen

Op het gebied van boorpalen werken wij met casing draaipalen en stalen buispalen. Casing draaipalen zijn in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsvrij
aangebrachte palen. Een stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De casing draaipaal en de stalen buispaal hebben beide een permanente casing/stalen buis die is voorzien van een aangelaste schroefpunt c.q. voetplaat. Welke boorpalen toegepast dienen te worden, is afhankelijk van de situatie. Brefu komt graag de mogelijkheden bekijken. Op basis van onze bevindingen en uw persoonlijke wensen maken wij een duidelijke kostenraming voor u. Vervolgens kunnen wij het totale traject deskundig voor u uitvoeren.

Contact

Neem contact op met Brefu voor meer informatie over boorpalen of vraag meteen een offerte aan. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze boorpalen en kunnen u dan ook uitstekend van deskundig advies voorzien. Maatwerkoplossingen en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Vraag snel naar uw mogelijkheden.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur