Drukpalen

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Drukpalen, casing draaipalen en boorpalen worden 100% trillingsvrij aangebracht door Brefu Funderingstechnieken. Wij zijn al meer dan 25 jaar expert op het gebied van funderingsherstel en –techniek en grondmechanica. Hierbij hanteren wij een persoonlijke aanpak waarbij het leveren van hoogwaardige kwaliteit en maatwerk te allen tijde voorop staan.

Drukpalen en boorpalen

Drukpalen en boorpalen: casing draaipalen en stalen buispalen. Casing draaipalen zijn in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsvrij aangebrachte palen. Een stalen buispaal is een inwendig geslagen en in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De casing draaipaal en stalen buispaal hebben een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste schroefpunt c.q. voetplaat.  Welk soort drukpalen er vereist zijn wordt per situatie en ter plaatse bekeken. Wij bespreken de mogelijkheden met u en geven u een duidelijke prijsopgave. Na akkoord kunnen wij het volledige traject voor u realiseren.

Contact

Voor meer informatie over het aanbrengen van drukpalen, neemt u contact op met Brefu . U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Door hun gedegen kennis van drukpalen kunnen onze medewerkers u uitstekend van deskundig advies voorzien. Maatwerkoplossingen in onze producten, een persoonlijke service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Vraag snel naar uw mogelijkheden.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur