Fundering specialist

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Brefu Funderingstechnieken is de fundering specialist met meer dan 25 jaar ervaring. Wij zijn de expert op het gebied van funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Bij al onze werkzaamheden hanteren wij een persoonlijke en klantgerichte werkwijze. Het leveren van kwaliteit en het bieden van maatwerkoplossingen zijn belangrijke speerpunten.

Brefu Funderingstechnieken de fundering specialist

De specialist op het gebied van het aanleggen en herstellen van de fundering is Brefu. Wij houden ons voornamelijk bezig met het realiseren van complete trajecten op het gebied van funderingsherstel. Bij deze werkzaamheden denken wij te allen tijde in termen van oplossingen. Zo kunnen wij u absolute topkwaliteit garanderen, ook als de werkruimte beperkt is. Wij kunnen 100% trillingsvrij werken. Het hele traject van funderingsherstel wordt door ons uitgevoerd. Dit is tenslotte onze specialiteit. Vervolgens voeren wij de bijkomende aspecten uit en coördineren wij het traject. U kunt hierbij denken aan het laten bepalen van de bodemkwaliteit, het uitvoeren van het teken- en rekenwerk en alle bijkomende werkzaamheden.

Neem contact op en vraag een offerte aan

Neem contact op met de ervaren en betrouwbare fundering specialist en vraag meteen een offerte aan. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van funderingen en kunnen u dan ook als echte specialist te woord staan en van deskundig en persoonlijk advies voorzien. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Brefu!


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur