Funderingsherstel offerte

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Vraag voor funderingsherstel gelijk een offerte aan bij Brefu Funderingstechnieken. Wij zijn al meer dan 25 jaar de specialist in funderingherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Wij bieden een persoonlijke aanpak, kwaliteit en een maatwerkoplossing.

Specialist in funderingsherstel, werkzaamheden op basis van duidelijke offerte

Brefu Funderingstechnieken heeft zich gespecialiseerd in het complete traject van funderingsherstel. Wij hebben een jarenlange ervaring in het herstellen van diverse soorten funderingen, waardoor wij als geen ander weten dat er veel bij komt kijken. Ook weten wij dat funderingsherstel een kostbaar traject is. We vinden het dan ook erg belangrijk om u gedurende het proces volledig en juist te informeren. Onze grote kracht is dat we altijd meedenken over oplossingen die aansluiten op uw persoonlijke situatie en wensen. Zo worden op basis van een vrijblijvend gesprek uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot funderingsherstel besproken, waarna u een duidelijke en overzichtelijke offerte ontvangt. Vervolgens zorgen we met behulp van ons uitgebreide en moderne machinepark ervoor dat het funderingsherstel op een snelle en effectieve wijze wordt uitgevoerd.

Offerte aanvragen funderingsherstel

Via de website kunt u direct voor uw funderingsherstel een offerte aanvragen. Indien u echter eerst vrijblijvend meer wilt weten over ons bedrijf en de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op.

Kijk ook eens bij onze huidige en eerdere afgeronde projecten op het gebied van funderingsherstel.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur