Funderingsherstel

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Brefu Funderingstechnieken is de specialist op het gebied van hoogwaardig funderingsherstel. U kunt er bij Brefu op vertrouwen dat wij het volledige traject voor u verzorgen. Funderingsherstel is een ingrijpende en kostbare aangelegenheid. Daarom maken wij vooraf een duidelijke kostenraming voor u. Bovendien hanteren wij een persoonlijke aanpak, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Brefu Funderingstechnieken voor hoogwaardig funderingsherstel

Als u kiest voor Brefu voor uw funderingsherstel, beginnen wij met het inventariseren van uw wensen. Ook komen we de situatie ter plaatse bekijken. Vervolgens worden de verwachte kosten voor u op een rijtje gezet. Indien u akkoord gaat, wordt gestart met funderingsherstel. Hierbij maken wij gebruik van moderne apparatuur en machines. U kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Wij voeren het gehele traject van funderingsherstel uit. Vervolgens voeren wij de bijkomende aspecten uit en coördineren wij deze. U kunt hierbij denken aan het laten bepalen van de bodemkwaliteit, het aanvragen van benodigde vergunningen en nog veel meer!

Contact

Wilt u meer weten over funderingsherstel? Neem dan contact op met Brefu of vraag meteen een offerte aan. Laat onze specialisten u van deskundig advies voorzien. U weet dan zeker waar u aan toe bent! Vraag snel naar de mogelijkheden.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur