Funderingspalen

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Funderingspalen laat u aanbrengen door Brefu Funderingstechnieken. Ons bedrijf is al ruim 25 jaar de specialist in funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Door het bieden van een persoonlijke aanpak, topkwaliteit en oplossingen op maat, hebben wij al vele opdrachtgevers met succes van dienst kunnen zijn.

Funderingspalen aan laten brengen

Brefu staat al meer dan 25 jaar garant voor complete projecten op het gebied van funderingstechnieken. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ieder project helemaal volgens de wensen van onze klanten uit te voeren. Ook het aanbrengen van funderingspalen laat u aan ons over. U heeft bij ons de keuze uit casing draaipalen en stalen buispalen. Beide soorten funderingspalen zijn in diverse diameters en kunnen door ons in vrijwel elke gewenste diepte worden aangebracht. Doordat wij de beschikking hebben over een uitgebreid en modern machinepark, kunnen wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Dit scheelt u uiteraard veel tijd en geld.

Meer informatie en offerte

Wilt u meer informatie over funderingspalen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Door onze gedegen kennis van funderingspalen, kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Door onze persoonlijke aanpak weet u ook precies waar u aan toe bent.

           


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur