Funderingsproblemen Rotterdam

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Al meer dan 25 jaar worden funderingsproblemen in de regio Rotterdam opgelost door Brefu Funderingstechnieken. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Wij stoppen de zettingen door het aanbrengen van een vervangende fundering. Wij kenmerken ons door een persoonlijke aanpak in onze service, kwaliteit en maatwerkoplossingen, waardoor funderingsproblemen in de regio Rotterdam snel en op maat worden opgelost.

Dé specialist voor funderingsproblemen in Rotterdam

Brefu verhelpt al jaren funderingsproblemen in de regio Rotterdam. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van complete trajecten op het gebied van funderingsherstel. Hierbij staat u als opdrachtgever centraal. Zo bieden wij louter oplossingen die gericht zijn op uw persoonlijke situatie en wensen. Daarbij is ook topkwaliteit gegarandeerd. Onze deskundige en ervaren medewerkers maken gebruik van de meest moderne machines. Hierdoor zijn alle werkzaamheden binnen eigen beheer uit te voeren, wat u tijd en geld scheelt. Dit betekent ook dat wij korte lijnen kunnen houden. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de voortgang en weet u precies waar u aan toe bent bij Brefu.ie

Contact

Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat wij voor uw funderingsproblemen kunnen betekenen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Onze medewerkers kunnen u van deskundig advies voorzien over de fundering.

Bij onze projecten kunt u zien welke funderingsproblemen wij in de afgelopen jaren in de regio Rotterdam hebben verholpen. Vraag naar uw mogelijkheden.

N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur