Funderingsproblemen

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Heeft u funderingsproblemen? Kies dan voor Brefu Funderingstechnieken. Wij verzorgen complete funderingsherstelprojecten naar wens van de opdrachtgever. Wij hebben als uitgangspunt om de zettingen te stoppen door het aanbrengen van een vervangende fundering. Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Maatwerkoplossing voor uw funderingsproblemen

Al ruim 25 jaar lost Brefu Funderingstechnieken allerhande funderingsproblemen op. Wij beschikken over de ervaring en expertise om dit kostbare traject volledig naar uw wensen uit te voeren. Zo brengen wij samen met u uw wensen en eisen in kaart. Vervolgens bieden wij u diverse oplossingen op maat, maken we met u een keuze en stellen we een heldere en overzichtelijke kostenopstelling op. Nadat u akkoord bent, gaan wij aan de slag met de fundering. Doordat wij beschikken over een uitgebreid, modern machinepark, zijn wij in staat om alle werkzaamheden, ook in beperkte ruimtes en onder moeilijke omstandigheden, op kwalitatief hoogwaardige wijze uit te voeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Brefu kan betekenen voor uw funderingsproblemen? Wij vertellen u graag vrijblijvend meer. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan. Onze medewerkers kunnen u uitstekend van deskundig advies voorzien. Laat ons uw funderingsproblemen oplossen en vraag naar de mogelijkheden.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur