Grondmechanica

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Grondmechanica is al jaren één van de specialismen van Brefu Funderingstechnieken. Al ruim 25 jaar bieden wij een persoonlijke aanpak, hoogwaardige kwaliteit en maatwerkoplossingen voor projecten gericht op onder meer funderingsherstel en betonwerken. Vraag vrijblijvend meer informatie en/of een offerte aan.

Specialist in grondmechanica

Brefu heeft ruim 25 jaar ervaring in grondmechanica. U kunt ons  inschakelen voor onder meer:

Wat wij hoog in het vaandel hebben is een persoonlijke aanpak in service en maatwerkoplossingen op het gebied van grondmechanica. Wij nemen graag de tijd om samen met u uw wensen te bespreken en vervolgens een plan van aanpak op maat op te stellen voor uw project. Op het moment dat u akkoord bent, gaan we aan de slag. Wij maken hierbij gebruik van ons eigen uitgebreide en moderne machinepark. Met deze machines zijn wij in staat om alle benodigde werkzaamheden zelf uit te voeren en u de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Brefu voor u kan betekenen op het gebied van grondmechanica? Wij vertellen u graag vrijblijvend meer. Neem hiervoor contact met ons op en vraag snel naar de mogelijkheden.

U kunt via de website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur