Herstel fundering Rotterdam

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Voor herstel van uw fundering gaat u in de regio Rotterdam naar Brefu Funderingstechnieken. Funderingsherstel is al ruim 25 jaar onze specialiteit. Bij onze werkzaamheden stoppen wij de zettingen door een vervangende fundering aan te brengen. Laat u vrijblijvend informeren over de uiteenlopende mogelijkheden.

Dé specialist voor herstel van uw fundering in Rotterdam

Herstel van uw fundering in Rotterdam is in goede handen bij Brefu. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van complete projecten op het gebied van funderingsherstel. Op basis van een vrijblijvend gesprek worden uw wensen en mogelijkheden met betrekking tot funderingsherstel besproken. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere en overzichtelijke kostenopstelling. Pas als u akkoord bent, gaan wij aan de slag. Door bij de werkzaamheden gebruik te maken van diverse moderne, hoogwaardige machines, kunnen wij alles in eigen beheer uitvoeren en u bovendien de allerhoogste kwaliteit garanderen als het op het herstel van uw fundering in de regio Rotterdam aankomt.

Meer weten?

Vertel ons over uw project, zodat wij u kunnen vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij houden ons al jaren bezig met het herstellen van fundering in de omgeving van Rotterdam. Bekijk eens onze eerdere projecten om een indruk van onze werkzaamheden te krijgen.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur