Paalfundering

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Een paalfundering laat u plaatsen door Brefu Funderingstechniek, al 25 jaar dé specialist op het gebied van funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons over uw project.

Paalfundering laten plaatsen

Brefu heeft een ruime ervaring op het gebied van diverse soorten funderingstechnieken. Ook een paalfundering laat u plaatsen door ons. Wij plaatsen funderingen van casing draaipalen, stalen buispalen en drukpalen. De paalfundering wordt geheel naar uw wens geplaatst. Wij nemen graag van tevoren de tijd om samen met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat we vervolgens het plan van aanpak hierop kunnen afstemmen. Vervolgens geven we u een duidelijke en secure kostenopstelling, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Pas als u akkoord bent met alles, gaan wij aan de slag. Door gebruik te maken van moderne machines van hoge kwaliteit, zijn wij in staat om zelfs in beperkte ruimten en onder moeilijke omstandigheden topkwaliteit te leveren.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw paalfundering? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u vrijblijvend alles wat u wilt weten. U kunt via onze website ook een vrijblijvende offerte aanvragen en impressies bekijken van onze eerdere projecten.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur