Beton fundering

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Een hoogwaardige beton fundering laat u realiseren door Brefu Funderingstechnieken. Brefu heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van betonwerken, in het bijzonder op het gebied van funderingen. Wij houden ons bezig met beton fundering voor o.a. kelders en machinefundaties. Wij maken gebruik van korte communicatielijnen en hebben deskundige medewerker in dienst. Dit leidt telkens weer tot een succesvol resultaat op maat!

Brefu Funderingstechnieken de specialist voor beton fundering

Brefu heeft zich gespecialiseerd in beton fundering. Al onze werkzaamheden beginnen met het inventariseren van de wensen van onze opdrachtgever. Op basis van de wensen en de mogelijkheden wordt dan duidelijk en inzichtelijk gemaakt hoeveel de kosten van de werkzaamheden gaan bedragen. Daarna wordt gestart met het aanbrengen van de beton fundering. Wij verzorgen het gehele traject. Omdat u kunt vertrouwen op meer dan 25 jaar vakmanschap en ervaring en omdat wij gebruik maken van zeer hoogwaardige en moderne machines en apparatuur, bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van beton fundering? Neem dan contact op met Brefu of vraag meteen een offerte aan. Vraag snel naar de mogelijkheden bij de specialist op het gebied van beton fundering!


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur