Betonfundering offerte

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Voor een hoogwaardige betonfundering neemt u contact op met Brefu Funderingstechnieken voor een vrijblijvende offerte. Brefu realiseert een betonfundering en is al jaren de specialist in dit vakgebied. U kunt bij Brefu vertrouwen op meer dan 25 jaar ervaring. Bovendien leveren wij maatwerk gebaseerd op uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden. Op het gebied van betonfundering houden wij ons bezig met betonfundering voor o.a. kelders en machinefundaties. Vraag meteen een offerte aan voor een betonfundering.

Vraag een offerte aan voor betonfundering bij Brefu Funderingstechnieken

Brefu is de expert op het gebied van betonfundering en het herstel van funderingen. Omdat wij maatwerk leveren, is het van belang dat we eerst uw wensen bespreken en komen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Op basis van deze bevindingen kunnen wij een offerte maken en daarna het gehele traject realiseren. Wij houden korte communicatielijnen met u, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bij ons bent u verzekerd van een succesvol resultaat op maat!

Neem contact met ons op

Als u direct een offerte wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Brefu. Wij hebben medewerkers in dienst met uitstekende kennis van betonfunderingen. Zij kunnen u desgewenst ook van deskundig advies voorzien. Vraag snel naar uw mogelijkheden bij Brefu!


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur