Betonfundering

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Voor alles op het gebied van betonfundering neemt u contact op met Brefu Funderingstechnieken. Op het gebied van betonfundering houden wij ons bezig met o.a. kelders en machinefundaties. Wij voeren het gehele traject uit en houden u op de hoogte van het volledigeproces. Vraag snel naar de mogelijkheden.

Brefu Funderingstechnieken is expert op het gebied van betonfundering

Brefu heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van de betonfundering van o.a. kelders en voor machines. Voordat wij aan de slag gaan met het realiseren van de betonfundering, inventariseren wij de wensen van onze opdrachtgever. Vervolgens maken wij een kostenraming en na akkoord gaan wij voor u aan de slag. Wij verzorgen het volledige traject voor u. Met maar liefst meer dan 25 jaar ervaring en gebruik van hoogwaardige materialen en machines, kunt u vertrouwen op een perfect eindresultaat op maat.

Neem direct contact op

Neem contact op met Brefu als u meer informatie wenst over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van betonfundering. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van betonfunderingen. Zij kunnen u desgewenst van deskundig advies voorzien. Vraag snel naar uw mogelijkheden bij Brefu!


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur