Aannemer funderingsherstel

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Brefu Funderingstechnieken is aannemer voor funderingsherstel. Als gespecialiseerde aannemer verzorgen wij het totale traject van funderingsherstel. Funderingsherstel is voor huiseigenaren een zeer gecompliceerd en kostbaar traject. Daarom staan wij voor u klaar met een persoonlijke aanpak. Wij vertellen u vooraf precies waar u aan toe bent en we houden u tijdens de werkzaamheden op de hoogte van de vorderingen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Brefu Funderingstechnieken de aannemer voor funderingsherstel

Brefu begint als aannemer voor funderingsherstel met het inventariseren van uw wensen en we bekijken de mogelijkheden. De kosten worden duidelijk in kaart gebracht. Als u de keuze heeft gemaakt, verzorgen wij het gehele traject voor u. Zo laten wij de bodemkwaliteit bepalen, voeren wij het reken- en tekenwerk uit, brengen wij de funderingspalen en de fundering aan en nog veel meer. Wij hebben hierbij als uitgangspunt het stoppen van de zettingen door het aanbrengen van een vervangende fundering. Mede dankzij het gebruik van de modernste apparatuur en machines kunnen wij u kwalitatief hoogwaardig werk garanderen.

Contact

Is de fundering van uw woning aangetast? Neem dan contact op met Brefu; de aannemer voor funderingsherstel met meer dan 25 jaar ervaring. Vraag gelijk een offerte aan. Wij nemen u de zorgen uit handen.


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur