Funderingstechniek Schiedam

Funderingsherstel

Onze specialiteit is het uitvoeren van het totale traject van funderingsherstel.
Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat funderingsherstel voor huiseigenaren een ingewikkeld traject is waarbij veel komt kijken.

Lees verder

Stalen buispalen

De stalen buispaal (inwendig geslagen) is een in de grond gevormde, grondverdringende en trillingsarm aangebrachte paal. De stalen buispaal heeft een permanente stalen buis die is voorzien van een aangelaste voetplaat.

Lees verder

Casing draaipalen

De casing draaipaal (geschroefde stalen buispaal) is een in de grond gevormde, grond verdringende en trillingsvrij aangebrachte paal met permanente casing. De stalen buis is voorzien van een aangelaste schroefkop.

Lees meer

Zoekt u een specialist op het gebied van funderingstechniek in de regio Schiedam? Brefu Funderingstechnieken verzorgt al jaren complete projecten op het gebied van funderingsherstel, funderingstechnieken en grondmechanica. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Uw partner voor funderingstechniek in de regio Schiedam

Brefu staat in de regio Schiedam bekend als specialist op het gebied van funderingstechniek. Wij bieden onder meer de volgende diensten aan:

Wij staan in het bijzonder bekend om onze persoonlijke aanpak. Zo denken wij actief met u mee en nemen wij graag de tijd om een oplossing te zoeken die past bij uw wensen en eisen. Hiervan maken we een duidelijke en secure kostenopstelling, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Pas als u akkoord bent, gaan we aan de slag. Door gebruik te maken van enkel de modernste machines, kunnen we u altijd een topresultaat bieden.

De mogelijkheden

Wij horen graag meer over uw project in Schiedam en omgeving, zodat wij u vrijblijvend kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen als specialist in funderingstechniek. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ons bedrijf heeft al vele projecten op het gebied van funderingstechniek in Schiedam afgerond. Wij vertellen u hier graag over!


N

Jarenlange ervaring

Secure kostenopstelling

Moderne apparatuur